top of page
staden Sky

SAP Energy AB

Vi skräddarsyr våra uppdrag efter dina behov och fastigheter, och styr gärna hela projektet från start till mål.

Med mångårig expertis inom optimering kan vi erbjuda assistans inom det mesta: 
- Injustering ventilation, värme och kyla 
- Beräkning energitaxor, effektbegränsningar, effekttaxa, fasta avgifter 
- Optimering gentemot prismodeller, fasta kontra rörliga avgifter

Touchscreen Computer_edited.jpg
Coding_edited.jpg

Oavsett om du sitter i en fastighet med Regin, Siemens och Schneider så har vi en lösning för dig. Våra system är fullt öppna och kan prata med alla märken inom modbus/m-buskommunikation och självklart utan licenskostnader.

Tjänster: Tjänster
Solar Panel Repair

Ecopilot


Vad sägs om en drifttekniker som jobbar nätter, med optimering i realtid? Med Ecopiloten får du ett perfekt komplement till din egna personal och en enkel överblick hur din fastighet mår och beter sig, dygnet runt. 

Ecopilots energisparsystem utnyttjar fastighetens tröghet samt ser till att värme, ventilation, kyla samverkar för att säkerställa komfort och minsta möjliga energianvändning. Självklart utan licenskostnader.

Hur går vi tillväga?

Vi kommer ut till er fastighet och går igenom vad som finns vad gäller energidata, ritningar samt vilken styr som arbetar för aggregat, undercentral, värme, kyla och radiatorer så att vi ska kunna länka ihop all de olika installationerna. Vi sätter sedan upp krav på vad som behöver bytas styrmässigt för att kunna koppla upp det mot Eco-piloten och monterar sedan upp allt. Er personal utbildas för att på ett enkelt sätt kunna överblicka hur huset beter sig.

Energy Efficiency Consultation
Solar Panel Installation

Kabona Wdc

Övervakning via industriell PC monterad i anläggningen. Linuxbaserat. Enkel åtkomst via webbläsare och HTML5. Kommunikationen via modbus, json och mbus. Och utan licenskostnader.

Tjänster: Tjänster

Energikonsultering

Energy Efficiency Consultation

Oavsett storlek och behov kan vi hjälpa dig och förenkla din vardag med en bred kompetens inom:

  • Energiförvaltning & energiuppföljningar

  • Förstudier 

  • Bygg, kalkyl, underlag 

  • Statusbesiktningar 

  • DD-besiktning 

  • Projektledning & projektering 

  • Fastighetsförvaltning 

  • Underhållsbudget energi

Tjänster: Tjänster
pannels in grass_edited.jpg

Solel

SAP Energy AB levererar kundanpassade lösningar med kvalitetspaneler.

Tjänster: Service
Image by Franck V.

SAP Energy leverarar kundanpassade lösningar med kvalitetspaneler

Med stigande elpriser, ökad miljömedvetenhet och statligt investeringsstöd är det hetare än någonsin att skaffa solceller. Branschen blomstrar och det finns en uppsjö av leverantörer som erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar. Hur skiljer vi oss från mängden?  
Vi har medvetet valt att inte göra priset till vår främsta konkurrensfördel. Istället levererar vi kundanpassade lösningar med kvalitetspaneler som håller i längden. Givetvis med generösa garantier som är svåra att överträffa. Vårt främsta mål är solklart – nöjda kunder före, under och långt, långt efter färdigställd installation. Det ska vara enkelt att skaffa solceller men du ska dessutom känna dig trygg med din leverantör och din anläggning. Därför väljer du SAP Energy AB.

Tjänster: Tjänster
bottom of page